• Välj webbplats

Mobile Solutions

Med skarp kompetens inom alla ledande mobila plattformar, kan vi utfrån era förutsättningar erbjuda de bästa lösningarna

Utifrån givna förutsättningar guidar och hjälper vi våra kunder att nå den effektivaste mobila lösningen, oavsett om det rör sig om native implementation, mobil webb eller en hybridlösning.

Med välbeprövad utvecklingsmetod

Genom att använda oss av marknadens bästa verktyg och agila utvecklingsmetoder, levererar vi attraktiva appar i tätt samarbete med våra kunder.

Vi förädlar tillsammans stegvis er idé genom inledande koncept- och prototypfaser och sedan hela vägen vidare till implementation och publicering. Vi åtar oss gärna hela projekt, men kan självklart bistå er i delfaser om ni så önskar.

 

Android, iPhone/iPad eller Windows Phone?

Altran arbetar med mobila lösningar oavsett plattform. Vi fokuserar på att leverera mobila tjänster till plattformen kunden föredrar.

Vi har levererat mobila lösningar i en stor bredd som täcker allt ifrån maskinnära fordonslösningar och avancerad affärssystemintegration till publika appar. Med vår unika spännvidd från inbyggda system till avancerade  IT-system, kan vi hjälpa er att nå längre i er mobila närvaro.

Fordonsdata i mobilen

Åt en svensk fordonstillverkare byggde Altran en iPhonebaserad mobillösning för att läsa ut och presentera fordonsdata. Från fordonet avlästes viktig information som sedan presenterades lättöverskådligt i en app.

Appen hjälper förare att få en snabb statusöverblick innan färden börjar och tillåter vagnparksägaren att ha kontroll på sina fordon från såväl kontoret som sommarstugan.