• Välj webbplats

Kundreferenser

Altran har levererat hundratals projekt som genomförts på någon vecka till omfattande projekt som sträcker sig över flera år och omfattar mer än 100 000 timmar.

Altran arbetar långsiktigt med många av våra kunder och har stort fokus på att leverera värde för våra kunder. Så här säger några av våra kunder:

"Det finns många som jobbar med SharePoint, men för oss var det viktigt hitta en partner som inte bara är duktig utan också har rätt personlighet och attityd. Vi kände direkt att relationen stämde."
Kristina Hermansson, Lindex

"Vi är väldigt nöjda med den expertis Altran har bidragit med. De har en bred erfarenhet som har varit till stor nytta för oss.”
Ole Skjellestad, Estrella

"Altran är en premium-leverantör som helt klart lever upp till förväntningarna. Kombinationen av teknisk kompetens, verksamhetskunskap och anpassningsförmåga finns inte hos alla IT-leverantörer."
Jan Mattsson, Albireo

"Vi valde Altran då vi vet att de har stor kunskap inom dokumenthantering och SharePoint i synnerhet. Dessutom har de lång och gedigen erfarenhet inom vår industrisektor Life Science och förstår i detalj de förutsättningar som gäller för vår verksamhet."
Johan Mattsson, Astra Tech

"Vi valde Altran på grund av deras stora erfarenhet av Enterprise Content Management-lösningar i allmänhet och Documentum i synnerhet. De utmärker sig när det gäller leveranskapacitet och lokal närvaro. Med Altran har vi faktiskt åstadkommit mer under ett år än under de fem föregående åren."
Niklas Ericsson, Volvo Cars