• Välj webbplats

Automotive, Infrastruktur och Transport

Framtidens mobilitet kräver nya affärsmodeller.
Cosimo De Carlo, Group Vice-President - Automotive

Kära besökare, 

Varmt välkommen till sidorna för Automotive, infrastruktur och transport där vi presenterar exempel på vårt utbud av aktiviteter och vårt kunnande inom AIT-industrin. 

Vi har varit verksamma inom fordonsindustrin i över 20 år och är sedan länge partner till ledande tillverkare av originalutrustning samt till Tier 1- och Tier 2-leverantörer världen över. Med mer än 3500 konsulter runt om i världen kombinerar vi kunskap inom teknik, tekniskt konsultande, IT-lösningar och utbildning för att leverera hållbara lösningar för våra kunders tekniska behov. Med tanke på vår globala vision och roll som partner arbetar vi tillsammans med våra kunder för att forma framtidens högteknologiska mobila lösningar.

På följande sidor finner du detaljer om våra lösningar, referenser och kunnande tillsammans med information om Altrans Global Account Management-strategi som är skräddarsydd för ett antal av våra internationella kunder.

Vårt mål är att ge dig en inblick i vår kunskap och vår tekniska spetskompetens och samtidigt illustrera vår förmåga att arbeta på tvärsnittsbasis. Det är förutsättningarna som definierar vår roll för våra kunder. Vi hoppas att du tycker om att läsa om vad som motiverar oss och de aspekter som är relevanta för vår verksamhet. 


Jan Pålsson

+46 (0)703 22 27 23

jan.palsson@remove-this.altran.com

Förvärv

Altran stärker sin ställning inom fordonsindustrin och förvärvar Concept Tech, världsledande inom Passive Safety Development

Nytt kontor i Mexico

Altran stärker sin närvaro inom automotive och öppnar regionkontor i Mexico.

Altrans experter

David Nicolas, Sydostasien-ordförande och VD.