• Välj webbplats

14 februari 2017

Altran slutför spännande förvärv av Pricol Technologies

Altran har i dag meddelat att företaget har slutfört förvärvet av Pricol Technologies, en indisk leverantör av tekniska lösningar som gör det möjligt för dess globala kunder att omvandla sina produkter från ett enkelt koncept till tillverkning. Förvärvet slutfördes i början av februari, snabbt efter att det tillkännagavs den 22 december 2016.

Detta strategiska förvärv påskyndar genomförandet av Altrans strategiska plan ”Altran 2020. Ignition”: med Pricol Technologies förvärvar Altran inte bara en erkänd och integrerad leverantör i Indien, utan kompletterar även sin geografiska närvaro i USA efter förvärven av Synapse och Lohika för några månader sedan.

Daniel Chaffraix, vice verkställande direktör med ansvar för omvandlingen av Altran Group och med verkställande ansvar för Nordamerika och Indien, kommenterar förvärvet så här: ”Vi är mycket glada över förvärvet av Pricol Technologies, vilket blir så mycket framgångsrikare eftersom vi förstärker ledningen med Bobby John, vd för Pricol Technologies, och Mohan Raju, chef för Global affärsutveckling. Tillsammans kommer vi att sätta fart på vår utveckling tillsammans med våra globala kunder, särskilt i Amerika och i bilindustrin.”