• Välj webbplats

Underkonsulter

Altran har ett etablerat nätverk med underkonsulter och kan erbjuda intressanta och utvecklande uppdrag inom olika brancher.

Vi söker ständigt efter professionella samarbetspartners för att möta våra kunders behov. Som underkonsult får du möjligheten att arbeta tillsammans med oss, bland annat hos våra ramavtalskunder.

Sedan 1997 har vi byggt upp en stor verksamhet i Skandinavien och vänder oss till företag, offentliga myndigheter och kommuner.

Trenden hos många storföretag är att minska antalet leverantörer och vända sig till organisationer som kan ta ansvar för större åtaganden och erbjuda stor leveranskapacitet. Det kan vi på Altran - med ett världsomspännande nätverk ger vi våra kunder tillgång till global spjutspetskompetens.

Så blir du underkonsult till Altran

Anmäl ditt intresse direkt via länken nedan.

Därefter hör vi av oss till dig och går igenom dina möjligheter att bli en underkonsult till oss. Inom Altran är vi ytterst noggranna med vår underkonsultrekrytering som alltid kvalitetssäkras med en etablerad process. Vi ser gärna att vi arbetar långsiktigt tillsammans och lär känna varandra för bästa möjliga utväxling såväl för dig som för oss.