• Välj webbplats

Microsoft partner

Altran har en lång erfarenhet av att arbeta i nära samarbete med Microsoft. Vi är idag det ledande konsultföretaget i Skandinavien på SharePoint. Med flera hundratusen timmar i projektbagaget vet vi vad vi talar om.

Vår specialitet är att utnyttja Microsofts olika plattformar till en effektiv plattform för er. Vi jobbar med SharePoint, Business Intelligence, Search, Content Management, Collaboration, Communication, Social Networking och Office 365 (Molnet).

Vi är experter på att plocka fram det bästa ur SharePoint för att anpassa det till en specifik affärsverksamhet. Därför fäster vi särskild stor vikt vid att lyssna och förstå särskilda behov.

Altran är idag en av få partners som har klarat de tuffa kraven för att uppnå Guldstatus på samtliga kompetenser för SharePoint, dvs Content Management, Search, Portals & Collaboration, Digital Marketing och Business Intelligence.

Vi har flera utmärkelser i vårt prisskåp, såsom vårt eget globala intranät som utsetts till ett av världens tio bästa av amerikanska Nielsen Norman Group. 2010 utnämndes Lindex intranät till Sveriges bästa av RIM (Redaktörer Interna Media).

I vårt Microsoft upplevelsecenter (CIE) kan du som kund konkret uppleva Microsofts plattform för produktivitet och se hur det kan appliceras i din egen organisation. Boka gärna ett besök för en upplevelse utöver de vanliga presentationerna och demonstrationerna.