• Välj webbplats

Värderingar och mission

Altrans uppdrag är att hjälpa organisationer och företag att skapa och utveckla nya produkter och tjänster. Tillsammans skapar vi innovativa lösningar som gör våra kunder konkurrenskraftiga.

Vi har en stark ställning inom Enterprise Content Management samt inbyggd mjukvara och elektronikkonstruktion men erbjuder även andra tjänster inom it och teknik.

Våra kunder finns inom informationsintensiva verksamheter liksom inom forskning och utveckling. Varje dag tar vi teknisk innovation till nya nivåer och utvecklar framtidens lösningar, system och produkter.

 

Värderingar

Dynamik
Vi är lätta att samarbeta med och agerar smidigt i projekt och affärer. Bakom oss har vi det globala företagets resurser och kunskapsnätverk.

Kvalitet
Vi har förmåga att hantera komplexitet och att alltid leverera det som är bäst  för kunden. 

Vi drivs av att göra saker bättre och utmanar ständigt oss själva för att allt skall bli riktigt riktigt bra.

Ansvar
Vi delar med oss av kunskap och tar ansvar för det vi gör som proaktiva och engagerade konsulter. Vi är en del av samhället och vill vara med och forma framtiden. 

Innovation
Vi leder den tekniska utvecklingen och medverkar till våra kunders framgång och lönsamhet. Innovation är ledstjärnan i allt vi gör. 

Laganda
Vi skapar och utvecklar våra affärer genom att lyssna noga, bygga förtroende och ha goda relationer med våra kunder. 

Laganda och kul på jobbet är viktiga begrepp i vår företagskultur. Att vi bryr oss mer om resultat än titlar och status skapar trygghet i det vi kan och ger oss modet att alltid säga som det är.