• Välj webbplats

Young Professional Program

Till hösten startar återigen Young Professional Program på Altran och riktar sig till dig som är i början av din karriär. Programmet är för dig som snabbt vill komma ut i arbetslivet och skaffa erfarenheter. Vill du vara med och utvecklas i ett ledande och innovativt team inom IT och teknik?

Som världsledande inom innovation och högteknologisk R&D utvecklar Altran tillsammans med sina kunder framtidens produkter och tjänster. I över 30 år har Altran levererat lösningar till ledande företag och organisationer inom sektorer som rymd, fordon, försvar, energi, järnväg, finans, hälsovård och telekom.

Traineeprogrammet är uppbyggt på en blandning av utbildning och projekt. Du kommer att bli tilldelad en coach som guidar dig genom hela programmet vilket består av två delar. Första delen är gemensam och behandlar olika delar inom konsultrollen. Andra delen är teknisk och anpassas individuellt efter din profil. Programmet pågår parallellt med dina ordinarie konsultuppdrag under drygt 6 månader.   

Programmet vänder sig till dig som är nyutexaminerad civilingenjör eller har jobbat i något år inom området. Du har nu chansen att vara med där det händer och snabbt komma ut i arbetslivet! 

Är du en nyfiken person som drivs av utveckling och gillar komma med nya lösningar är du rätt för oss! Som person är du driven, social och tar gärna egna initiativ samt gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är flexibel och har en förmågan att arbeta både självständigt och i team. Då arbetet sker i en internationell miljö bör du kunna kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska.

Young Professional Program 2017 börjar i september.